Vloeren voor particulieren en bedrijven

De Jong Vloeren plaatst allerlei vloeren die geschikt zijn voor uw ruimte.

Zou u graag een advies op maat willen ontvangen voor uw woon- of werksituatie? Neem dan contact op met De Jong Vloeren.

CONTACT

Linoleum

Linoleum is een zachte, maar stevige vloerbedekking. Deze vloer is slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Linoleum is in verschillende kleuren en dessins te plaatsen. Er is met dit materiaal veel mogelijk: kleurmengels, egale kleuren, wolkachtige effecten, kleurvakken en -banen of figuren.

Tapijt(tegels)

Tapijt geeft uw ruimte een warme uitstraling. Het is in allerlei kleuren, structuren en motieven te verkrijgen. Daarnaast heeft tapijt ook goede isolerende eigenschappen: hierdoor wordt warmte goed vastgehouden en geluid gedempt. Tapijt is ook stroef: ideaal in een huishouden met kinderen waar een val snel is gemaakt.

Parket

Parket is een houten vloerbedekking die bij goed onderhoud lang mee kan gaan. Parket is een verzamelnaam voor allerlei vloeren van hardhout. Hierdoor is parket dus in veel verschillende variaties verkrijgbaar: de houtsoort, dikte en afwerking bepalen de kwaliteit en duurzaamheid van het parket.

PVC-vloerbedekking

PVC-vloeren groeien enorm in populariteit. Een PVC-vloer is onderhoudsvriendelijk en beschikt over een harde toplaag. Deze vloer kan uw ruimte een warme uitstraling geven, omdat het op echt hout lijkt. Veel mensen kiezen voor PVC, omdat dit geschikt is voor vloerverwarming.

Rubber vloerbedekking

Een vloerbedekking van rubber is zeer geschikt voor uw werkomgeving. De vloer is geluidsdempend, slipvrij en vlekbestendig. Daarnaast is het ook zeer duurzaam: met een rubberen vloerbedekking beschikt u decennialang over een stille, veilige en comfortabele vloer.

Schoonlooptapijt

Een schoonlooptapijt wordt gelegd in een ‘schoonloopzone’. Hierbij wordt meestal gebruik gemaakt van een kokosmat of borstelmat, zodat vuil van het schoeisel kan worden verwijderd en niet door uw gebouw kan worden verspreid.

Entreematten

Een entreemat voorkomt dat mensen met zand, vocht of vuil onder hun schoenen uw ruimte binnenlopen. Hiermee voorkomt u tevens schade en slijtage aan uw vloer. Kies voor een entreemat van hoge kwaliteit: een doorgetrapte, vuile mat geeft een slechte indruk.

Gietvloeren

Gietvloeren zijn geschikt voor allerlei ruimtes: woningen, bedrijven, ondernemingen of de publieke sector. Een gietvloer is een moderne keuze: deze vloeren zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Gietvloeren zijn niet alleen praktisch, maar hebben ook een mooi design: een gietvloer heeft een moderne uitstraling.

Binnenzonwering

Wij voorzien uw ruimte niet alleen van een vloer maar kunnen u ook binnenzonwering bieden. Wij adviseren u over een geschikte zonwering die bij uw ruimte past. Wij helpen u graag bij het plaatsen van een gebruiksvriendelijke zonwering die past bij uw woon- of werkruimte.

© Copyright 2020 De Jong Vloeren | Powered by Searchtrends | Disclaimer | Privacy